20 Ekim 2012 Cumartesi

LSD nin paranormal etkileri üzerine ...

Akaşa yayınları, Ra bilgileri. Cilt1 sayfa 112. https://www.akasayayinevi.com/

" ... Bu bazan LSD dediğiniz maddeye benzeyen bazı kimyasal maddelerin alınmasıyla meydana gelir. bu gibi kişiler rastgele bir biçimde ve kontrolsuz olarak enerji kaynaklarından akımlar alırlar. Bunlara hizmet etmek isteyen varlıklar olabileceği gibi, hizmet etmek istemeyen varlıklar da olabilirler. Oysa, böyle bir kanalı bilinçlice dikkatle açmanın amacı daha güvenilir bir biçimde hizmet edebilmektir..... "

Önemli not: Kitap ilginizi çekti ise lütfen satın alınız. 
Ücretsiz olarak pdf formatında okumak için ise : http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_turkish/the_law_of_one_book_1_turkish.pdf

6 Ekim 2012 Cumartesi

Barrie Wentzell: Syd Barrett 1971


.
" Chris Welch ve ben Syd 'in menejerinin ofisinde röpörtaj yapmak için bulunuyorduk.syd'in garip davranışlarıyla ilgili hikayelerden dolayı biraz tedirgindik. Oraya vardığımızda Syd kendini bir odaya kilitlemişti ve dışarı çıkmıyordu. Chris ile beraber onu ikna etmeye çalıştık. Kapıyı yavaşça açtı ... Oldukça korkmuş görünüyor ve bir şeyler mırıldanıyordu. Odada bulunan insanları uzaylı sanıyordu.Onların arkadaşları  ve menejeri olduğunu anlatmaya çalıştık ancak inanmamış görünüyordu. Daha sonra syd in karanlık tarafını gösteren o fotoğrafları çektim... "

http://www.snapgalleries.com/shop/product.asp?P_ID=2210&CAT_ID=

5 Ekim 2012 Cuma

Evinin Bahçesindeki Baraka

Bu iki kapılı barakayı bir ara ( 2009 ?) ebay de satışa çıkarmışlar. İçeride Roger 'ın yaptığı eşyalar var. İki kapılı ve içeride sulama hortumu makarası, raf  v.s. var.  

Kapı gördüğünüz gibi yeşilin güzel bir tonu ( syd boyamış). Pencere'nin birini kontraplak panel ile kapatmış. 




 http://www.shedblog.co.uk/2009/11/17/syd-barretts-shed-for-sale-on-ebay/